Kolik si Fortnite vydělá za jeden den?

fortnite

Pokud bychom řekli, že Fornite je populární hra, tak bychom ji velice podceňovali. Od uvedení na trh v roce 2017 se dostala na přední místa po celém světě a spolupracovala s některými z největších jmen v zábavním průmyslu.

Navzdory tomu, že hra shrábne pěkné peníze, není jasné, kolik hra generuje z hlediska denních příjmů. Vzhledem k tomu, že vývojáři toho moc neprozradili, většina čísel spočívá na spekulacích a kouscích dat. Nicméně existuje dostatek informací k tomu, abychom to alespoň z části pochopili.

 

Denní zisk Fortnite je astronomický

Podle veřejně dostupných informací Epic Games vydělaly v roce 2020 neuvěřitelných 5,1 miliardy dolarů v hrubém příjmu. Toto číslo však nepochází pouze z Fortnite.

I když Golden Goose od Epic Games může být battle royale režimem hry, není to její jediný zdroj příjmů. Epic Store prodává také hry. Jsou také vlastníky a vlastníky Unreal Engine.

Kromě toho mají několik holdingů a dceřiných společností, které vytvářejí značné množství. S tolika způsoby, jak dosáhnout zisku, je odhadnutí částky generované Fortnite poměrně obtížné.

Pro jednoduchost předpokládejme, že Fortnite generuje 1 miliardu dolarů ročně. Toto číslo vychází z toho, že fanoušci darovali Ukrajině téměř 150 milionů dolarů na pomoc za něco málo přes týden. Takže, vezmeme-li v úvahu kupní sílu komunity, předpokládat něco méně než miliardu dolarů jako roční obrat by bylo bláznovství.

S uvedeným číslem a vyděleným 365 dny je průměrný denní příjem pro Epic Games z Fortnite asi 2 739 726 $. Mějte na paměti, že se jedná o údaj s potencionálním výdělkem za běžný den.

Speciální akce vydělávají mnohem více

Během svátků, speciálních výprodejů a když jsou v obchodě s předměty medializované skiny z crossoverů, je pravděpodobné, že snadno překročí 5 milionů dolarů. Na začátku každé sezóny si velká část hráčů kupuje Battle Pass.

To pravděpodobně způsobí také obrovský nárůst příjmů. Zatímco předplatné Crew lze vzít v úvahu, vzhledem k tomu, jak nová služba je, ji zatím využívá jen málo Looperů. To ale neznamená, že to nepřináší nějaký zisk.

To vše je však založeno na předpokladech a základních datech. Dokud Epic Games neodhalí svá hloubková data, je těžké odhadnout jejich skutečné příjmy. S režimem Zero-Build, který přináší více hráčů, denní příjem pravděpodobně daleko převyšuje to, o čem se zde spekuluje.

Zdroj: sportskeeda.com

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*